MÉCS Napok az Eucharisztiáról – fiataloknak

Lelkigyakorlat az Eucharisztiáról 16 és 40 év közötti fiataloknak

A programot vezeti: Mészáros Domonkos OP

Időpont: 2019. május 10-12.
Kezdés: 2019. május 10. péntek 18 óra

Részvételi díj: 5000 Ft/fő
Jelentkezés: e-mailben név és életkor megadásával a vassaniko[kukac]gmail.com címen
Jelentkezési határidő: 2019. május 3.

Helyszín: Kontyvirág Erdei Iskola, Lakitelek-Tőserdő, Szikra 65/a  [Térkép]

Megközelítés vonattal:
– a Kiskunfélegyháza-Lakitelek vasútvonalon Tőserdő megállónál kell leszállni, és a vasútállomás mellett bemenő úton a helyi tábla által jelzett irányba haladva közelíthető
meg.
– A Kecskemét-Lakitelek vasútvonalon Árpádszállás megállónál leszállva a sínekre merőleges széles úton (Zalán utca) a Tősfürdő irányába kell haladni. A főútvonalon átkelve, a Tősfürdő mellett elhaladva a kerítés végénél balra a Szivárvány utcára kell ráfordulni, ezen végig egyenesen haladni. Az út az erdőbe vezet, ahol kb. száz méter gyaloglás után jobb kéz felől feltűnik az Erdei Iskola fakerítése. A bejárati kapu a kerítés túlsó végénél jobbra fordulva érhető el.

Megközelítés gépkocsival vagy különbusszal:
Kecskemét vagy Békéscsaba felől a 44-es úton Kapásfalun keresztül érhető el a Lakiteleket Tiszaalpárral összekötő 4625-ös út. Ezen az úton jobbra, Kiskunfélegyháza felé kell lekanyarodni, majd néhány száz méter után, a Tőserdő vasútállomás előtti földútra (balra) rákanyarodni. A vasúti átjárón áthaladva ismét balra forduljunk rá a földútra, amely elvezet a Kontyvirág Erdei Iskolához.