„Boldog a nép, amely ünnepelhet, és arcod fényében járhat, Uram!”
(89. zsoltár)

MÉCS Lelki Nap 2020, Érd

Sok szeretettel köszöntünk Benneteket!

A MÉCS immár hagyományos nagyböjti programja a Lelki Nap, amely idén már harmadik alkalommal családos, több generációt átfogó lelki program.

400-500 résztvevőt várunk, felerészben gyerekeket és fiatalokat, ennek megfelelő helyszínt választottunk. Annak érdekében, hogy a gyerekek foglalkoztatására is fel tudjunk készülni, kérünk benneteket, előzetesen jelentkezzetek az alábbiak szerint, legkésőbb február 15-ig. A korlátozott férőhely miatt ez feltétlenül szükséges; a nagy érdeklődés miatt érdemes mihamarabb megtenni!

A délelőtti előadást Papp Tihamér ferences atya tartja, az elmélkedést pap, házaspár és fiatalok tanúságtétele, majd kiscsoportos megosztás követi. Ezzel párhuzamosan futnak majd a gyerek- és ifjúsági programok. Délután körképet kapunk a MÉCS-beli izgalmas, új történésekről. Egy kis meglepetést is tervezünk, azután kiscsoportos beszélgetés következik, végül kb. 15.30-kor kezdődő (vasárnapi) szentmisével fejeződik be a nap.

Jelentkezzetek, gyertek el, legyünk együtt!

Időpont: 2020. február 29. szombat 9 óra

Helyszín: Marianum Gimnázium, Érd, Alsó u. 21. (ahol tavaly)

A tennivaló:

1. Regisztrációs díj utalása

Kérjük, hogy házaspáronként, illetve családonként 2000 Ft részvételi díjat utaljatok át a MÉCS Egyesület számlájára (MKB 10300002-10475074-49020018).
A Közleménybe írjátok be: MÉCS LN 2020, (család)név, település!

Az egyetemista korosztályba tartozó, önálló munkajövedelemmel nem rendelkező fiataloktól nem várunk befizetést, de ők is feltétlenül regisztráljanak be!

2. Jelentkezési lap kitöltése

Elsősorban a helyszín adta létszámkorlátok és a gyerekvigyázás megszervezése érdekében kell tudnunk, hányan és milyen korosztályból leszünk. Házaspároktól és kisgyermekes szülőktől egy jelentkezés (a családfő/szülő nevével) elegendő. 18 év feletti fiataloktól és egyénileg érkező felnőttektől önálló jelentkezést kérünk.

A JELENTKEZÉSI LAP IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL


Gyakori kérdések

  • Kinek kell kitöltenie a jelentkezési lapot?
   • Az egyénileg érkező felnőttektől, ideértve az egyetemista (18+) korosztályba tartozó fiatalokat is, önálló jelentkezést kérünk; házaspároktól és kiskorú gyermekekkel rendelkező szülőktől egy jelentkezés (a családfő/szülő nevével) elegendő.
  • Gyerekvigyázás lesz-e?
   • Igen, korosztályonként az előadások és megbeszélések alatt; a helyszínen plakátokat találtok majd, hogy melyik korosztályt hova lehet vinni – Gyertek időben, hogy a gyerekek leadására, beszoktatására legyen alkalom!
  • Fiatalok (gimnazisták, egyetemisták) részére lesz-e alprogram?
   • Az egyetemista korúakat a felnőtt programra hívjuk, a 6-12. osztályosoknak lesz önálló műsor, beszélgetés, játék.
  • Mit eszünk majd?
   • Étkezés saját tarisznyából. Bár Érd belvárosában vannak pékségek meg büfék, az idő rövidsége és a találkozási lehetőség kihasználása érdekében azt kérjük, legyünk együtt és együk, amit magunkkal hozunk!
  • Hol lehet parkolni?
   • Közvetlenül az iskola körül 10-20 autónak elegendő parkolóhely van; igénybe tudjuk venni a közeli utcákat, illetve Fő tér melletti és a Művelődési ház parkolóját.
  • A mise érvényes lesz-e vasárnapra?
   • Igen.

SZERETETTEL VÁRUNK!